Μπισκότα πορτοκάλι !!!
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΥΛΙΚΑ:
Πως το κάνουμε:
Προσθέτω τη ζάχαρη, την βανίλια, το ξύσμα πορτοκαλιού και την κανέλα.
Τέλος προσθέτω το λάδι και την πορτοκαλάδα.
Ανακατεύω απαλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά,αλλά όχι πολλή ώρα γιατι θα ''ξεράσει'' το μείγμα το λάδι και θα γίνουν σκληρά.
Πλάθω σε μπαλάκια και τα πλαταίνω λίγο με το χέρι.
Τα τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνω στη μεσαία σχάρα για 15 με 20 λεπτά.
Μόλις τα βγάλω από το φούρνο τα αφήνω λίγο να κρυώσουν και σερβίρω.
Βγαίνουν πολύ μαλακά!
Λίγα μυστικά ακόμα:
Είναι πολύ πιθανόν να σας φανούν λίγο άγλυκα στην αρχή,αλλά μόλις φτάσετε στη 2η μπουκιά είναι μια χαρά!Επίσης μπορείτε να προσθέσετε μέσα κακάο ή και σοκολάτα λευκή που ταιριάζει με το πορτοκάλι.
Αν αντί πορτοκάλι προσθέσετε λεμόνι θα έχετε τα πιο όμορφα λεμονομπισκότα!
Καλή επιτυχία!!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου